Конаци Јанковић

удаљеност од Косјeрића је 9 км.

Идеално место за одмор и рекреацију представља село Мушићи у подножју Дивчибара, удаљено 9 км од Косјерића и 140 км од Београда. Село Мушићи је окружено венцима планина Повлена и Црнокосе са једне стране и Дивчибара са друге стране.

Од ушћа речице Градње и Скрапез па све до Маљена (туристички центар Дивчибара) и Субјела смештено је село Мушићи на надморској висини 700 м. То је место чисте нетакнуте природе, бистрих извора, шумарака и цветних ливада. По начину и животу рада ово село је чисто брдско – планинско, изванредно за шетњу и бављење различитим врстама активног одмора.

Конаци Јанковић су трокреветни вајати урађени у модерном етно стилу. Поред вајата у понуди смештаја налази се и кућа за госте са три собе и два купатила. Вајати су уређени у савременом стилу, па свака соба поседује tv и dvd уређај, а грејање је централно. Заједнички простор за госте је мала кућа са капацитетом од 30 места.

Домаћинство Јанковић организује ручкове са групне посете (планинаре, пензионере и сл.) и излете у оближња околна знаменита места. Препоручују се места као што су: Дивчибаре, Гуча, Златибор, Мокра Гора, Потпећка пећина, затим манастире у Овчар Бањи, као и родну кућу Милоша Обреновића у Добрињи.

Поред смештаја нудимо искључиво домаћу храну припремљену по рецептима наших старих бака. С обзиром да смо професионални угоститељски радници, квалитет услуга смештаја и хране је загарантован а цене сасвим коректне и приступачне.

+381 (0) 65 33 55 335

konacijankovic@gmail.com

Село Мушићи

Галерија:

Пошаљите упит:

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Домаћинство Трнавац
Домаћинство Игњатовић