Домаћинство Гостољубље

удаљеност од Косјeрића је 13 км.

Гостољубље је сеоски туристички комплекс који се налази на обронцима планине Маљен, у селу Мионица, са јужне стране Дивчибара, на надморској висини 600 метара. Гостољубље је 13км удаљено од Косјерића.

Комплекс се простире на 12 хектара површине и располаже са укупно 8 вајата. Шест вајата је апартманског типа, грађених у традиционалном стилу величине око 35 квадратних метара у ковиру којих се налази соба, купатило, предсобље и тераса. Седми вајат чине три засебна апартмана укупне величине 72 квадратна метра.

Нашим гостима на располагању је и Луx вила Wасс Хоусе са великим дневним боравком, две собе са француским лежајевима, два купатила и две терасе.

Такође је на располагању и комфорни Апартман Чардак, величине 70 квадратних метара који чине, дневни боравак, и два одвојена спаваћа блока, за укупно четири особе.

У оквиру Гостољубља налази се ресторан са салом од 60 места и терасом од 30 места. Овај простор могуће је користити и за прославе, ручкове, семинаре и сличне догађаје. У нашем ресторану служимо претежно домаћу храну, која се производи у нашем домаћинству или околним сеоским домаћинствима.

У оквиру комплекса очекује вас отворени базен, дечији парк за игру, излетиште “Обрежак” са видиковцем и роштиљем, као и свакодневне пољопривредне активности које су често интересантан садржај првенствено за децу.

Домаћинство располаже са око 800 стабала шљива, па се у нашој понуди поред домаће ракије и пекмеза од шљива могу наћи и мед, сокови, слатка и други производи. У оквиру домаћинства налази се и фарма са већином домаћих животиња типичних за ово планинско подручје.

060 327 3327

rezervacija@gostoljublje.com

Село Мионица

Галерија:

Пошаљите упит:

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Домаћинство Милесе и Милутина Јовановића
Домаћинство Стојанић